A Local Swim 2000m (18+) volwassenen

Op zondag 3 september 2017 wordt voor de eerste keer een Local Swim in Assen georganiseerd. Het inschrijfgeld voor de 2 kilometer is €40,-. Hiervoor word je als deelnemer helemaal in de watten gelegd met onder andere een badjas, badslippers, een badmuts, een pastamaaltijd, twee drankmunten, een tijdwaarneming, een medaille, omkleedgelegenheid en entertainment.

Als deelnemer ga je de inspanningsverplichting aan om minimaal €100,- in te zamelen voor de strijd tegen ALS. De uitdaging is dus om jouw deelname te laten sponsoren door bijvoorbeeld familie, vrienden en/of bedrijven. De vele donaties, ook al zijn ze klein, maken dat je snel je minimale sponsorbijdrage van €100,- bereikt. Veel succes!

Let op:

  • Aan de swim van 2 km mogen deelnemers mee doen die een zwemdiploma hebben en minimaal 18 jaar oud zijn. Voor kinderen onder de 18 jaar wordt een jeugdswim georganiseerd.
  • Er wordt gestart in verschillende 'jumps' om drukte te voorkomen. Wil je graag met iemand samen zwemmen, spreek dan af in welke ‘jump’ jullie willen zwemmen. Bij de inschrijving moet je deze keuze maken.