Team Martijn

Team Martijn
Normal b2ef577163cc79142f80e44d4ec3b05390f9303d
van totaal € 2.350 (258%)

Wij zwemmen mee op 3 september om Stichting ALS te steunen, en in het bijzonder Martijn.

Wij zijn allen op een andere manier met hem en zijn gezin verbonden, vandaar dat wij onder de naam "team Martijn" het water in zullen springen. Trots zijn wij op Martijn; hoe hij zelf met zijn ziekte om gaat (en zijn deelname in het filmpje om de Local Swim Assen te promoten) en op zijn gezin en verdere omgeving die hem aan alle kanten tot steun zijn.

Het minste dat wij kunnen doen is zoveel mogelijk geld inzamelen om meer onderzoek naar de oorzaak van en medicijnen tegen deze slopende ziekte mogelijk te maken.

Samen staan we sterk. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat 3 september een mooie bijdrage zal leveren aan dit goede doel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.