Samen voor Leen en ALS

Dit is de actie van Ingrid .

( Lid van team: Dreamteam van Leen )

van totaal € 200 (130%)

Ik zwem mee op 3 september omdat ik niet kan accepteren dat we nog niet in staat zijn om ALS te behandelen, de ziekte werkelijk een halt toe te roepen. Nadat Leen in 2014 de diagnose kreeg realiseerde ik me pas de billboards langs de weg. Ik had ze wel gezien, de boodschap kwam ook wel 'binnen', maar het was toch 'ver van m'n bed'.

En dan gaat het licht uit. Je strijd met elkaar tegen iets waarvan je weet dat je gaat verliezen, 100 %. Leen hield lange tijd de moed erin, zocht naar hulpmiddelen en trainingen om weer sterker te worden, de uitval van spierkracht te vertragen of te stoppen. En nog steeds blijft Leen zoeken naar kleine lichtpuntjes; " misschien gaat het dan met de beademing beter en heb ik weer meer energie in de dag".                                                                                         Nou, niet dus... met de beademing ga je een nieuwe fase in, maar het wordt alleen maar minder, steeds duidelijker minder. We weten welke kant het op gaat. Leen zal dit gevecht gaan verliezen.

Om in dit jaar toch ook met elkaar een actie te steunen, hebben de 3 oudste kinderen en ik besloten om mee te doen met de A Local Swim in Assen. Spontaan zei onze nicht Stephanie "Ik doe met je mee" , en ook 2 lieve vriendinnen van Leonie, Katja en Jenneke, en vriend van Anina, Ahmed, gaan het water in om dit samen, met elkaar, te doen.

Leen wil op 3 september zelf ook graag komen om samen met onze jongste alle zwemmers aan te moedigen. En er zullen collega's, familie en vrienden zijn om aan te moedigen en Leen en anderen met ALS een hart onder de riem te steken.

Hoe fijn is het om te merken dat velen dit initiatief steunen en doneren. Want geld hebben we nodig om het gevecht tegen deze ziekte werkelijk aan te kunnen gaan. Geld voor onderzoek naar oorzaak en behandeling.

Leen, ik hoop dat jouw dreamteam veel geld bij elkaar gaat zwemmen voor onderzoek en behandeling van ALS.   Maar vooral hoop ik dat jij en andere ALS patiënten hierdoor mogen ervaren dat er veel van jullie gehouden wordt en we IETS willen doen in de strijd tegen ALS ! 

Wil je ons steunen, druk dan op de doneerknop op deze pagina !

Heel erg bedankt !

Ingrid

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.